Gogonele cu conopida murate

de lili in Muraturi, 2 Noi 2012 | 10974 vizualizari

 

Am pus is eu gogonelele cu conopida dupa reteta lui Nadine, cu putine modificari. Multumesc!

 

INGREDIENTE

  • · 3 kg gogonele
  • · 1 conopida mare (nu stiu cat a avut)
  • · 2 cepe
  • · frunze de telina
  • · usturoi
  • · boabe de mustar
  • · boabe de piper
  • · 4 l apa
  • · sare 6-7 linguri
  • · otet 300 ml
  • · zahar 250 g
  • salicilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele cu conopida murate:

Se spala gogonelele si se taie. Ceapa se curata si se taie si ea feliute, conopida se spala si se desface buchetele. Se spala bine borcanele dupa care se pun gogonele taiate cate un rand si conopida, ceapa. Cand borcanele sunt pline se pun boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 lingura boabe de mustar, 1 dinte de usturoi si frunze de telina, cate un varf de lingurita de salicilat la un borcan.

Intre timp se pune si apa la fiert aproximativ 4 litri impreuna cu otetul, sarea si zaharul. Dupa ce s-a racit putin apa o turnam peste gogonele.

Sa aveti spor!!!




Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele cu conopida murate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate